Reviews

Tevreden over het verblijf op Camping Het Bosbad? Laat hier een recensie achter! Lees hieronder alle recensies! 

Wat vond u van uw verblijf?
5 / 5
Mandy en lydia
Leuke gezellige camping.met een heel gastvrij onthaal.staan dag en nacht klaar.leuk entertainment van alles te doen.leuke speeltuin voor de kinderen,waar fietsjes en speelgoed ook ligt om te gebruiken.als het buiten regent kennen de kids hun heerlijk vermaken in de kantine,waar speelgoed spelletjes sjoelbak en van alles staan.zwembad om de hoek.vele mooie bezienswaardigheden in de polder.wij komen hier zekers vaker terug.
Accommodatie Trekkershut/Blokhut
18-09-2023
5 / 5
Erik Schoezetter
Leuke gastvrije en verzorgde camping! Perfecte locatie vanuit waar je de omgeving kunt verkennen!
Accommodatie Kamperen
02-08-2023
5 / 5
Pieters-Van den broele
Heerlijke week verbleven op de camping , nette toilettes/ douches , rustgevende omgeving veel groen , alles dichtbij om te gaan bezichtigen , eigenaars heel behulpzaam , gezellige snackbar waar we ook wat gedronken hebben en spelletje darts speelden
Wij komen zeker terug
Accommodatie Kamperen
29-07-2023
5 / 5
Bauke
Camping het Bosbad is een gezellige en rustige camping midden in het bos. Voor de kleintjes is er een leuke speeltuin en in de kantine wordt er in de zomer juli en augustus bingo gespeeld ook voor de kleintjes. Daarnaast is er nog de wekelijkse bij voldoende deelname de klaverjasavond.
Al met al een gezellige camping met zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren. Zwembad overdekt en buitenbad op loopafstand van de campingen een fijn winkelcentrum nabij.
Accommodatie Kamperen
28-07-2023
5 / 5
Familie van Hartingsveldt
Camping het Bosbad is een heerlijke groene camping met zeer vriendelijke eigenaren. De kinderen hebben erg genoten van bingo op vrijdagavond en ook de kinderboerderij (vlakbij de camping) is erg leuk. Kortom een leuke plek om bij te komen.
Accommodatie Kamperen
22-07-2023
5 / 5
Hans Lagendaal
In juni 2023 zijn wij met de familie in de weekenden neergestreken op Camping het Bosbad. Erik en Suzanne zijn inmiddels een jaar de eigenaren van deze camping en hard bezig om dit bedrijf naar hun eigen hand te zetten. Zij hebben wat ons betreft de gunfactor.
Het Bosbad is een gezellige, kleinschalige camping waar kleine kinderen hun eigen gang kunnen gaan en grote mensen lekker kunnen ontspannen. Een prima plek voor vakantie in eigen land!
Accommodatie Kamperen
15-07-2023
4 / 5
Els
Leuke camping goed geregeld vriendelijke eigenaren winkels op loop afstand en zwembad naast de camping en kinderboerderij met speeltuin.
Accommodatie Stacaravan
14-07-2023
5 / 5
Lisa
Mooie, gezellige en goed verzorgde camping op een mooie locatie! Een fijne plek om even rust te vinden, maar tegelijk ook om te ontdekken; Naastgelegen een groot binnen- en buitenzwembad en de kinderboerderij. Ook het Kuinderbos, de Weerribben, Blokzijl, Lemmer, het Waterloopbos, Schokland en de Orchideeënhoeve zijn (voor alle leeftijden) leuk en bijzonder om te bezoeken! Kortom; 100% aanbevolen!
Accommodatie Stacaravan
14-07-2023
5 / 5
Willem Teunisse
gewoon een Camping waar je lol met elkander kan hebben. schoon en netjes alles verzorgd .Genoeg te doen op Camping het Bosbad in de polder.
Accommodatie Stacaravan
13-07-2023
5 / 5
Bernadette
Super camping voor groot en klein.
Jong en oud.
Accommodatie Stacaravan
13-07-2023
5 / 5
E. W. DROOG
Camping het bosbad is een rustige goed onderhouden camping met mee denkende beheerders ineen bosrijk gebied met vele mogelijkheden
Accommodatie Chalet
13-07-2023
5 / 5
Carla
Het is fijn kamperen. Zeer vriendelijke eigenaren, die altijd voor je klaar staan. En loop/fiets/rij je de camping af, dan heb je een gezellig stadscentrum dichtbij. Het is goed toeven op camping Het Bosbad.
Accommodatie Kamperen
13-07-2023
5 / 5
Tine
Een gezellige niet te grote camping.
Met kantine, bingo, klaverjassen en leuke middagen en avonden.
Dicht bij het centrum.
Zwembad naast de camping en de kinderboerderij op 3 min lopen.
Lekker zwemmen in de wellerwaard op 4 km afstand. Daar kun je ook terecht voor een lunch of wat te drinken.
Wij blijven zeker komen.
Accommodatie Kamperen
13-07-2023
5 / 5
Ans Siemens
Heel gezellig we staan al sinds 2016 op deze camping voor het hele seizoen. Er wordt regelmatig iets georganiseerd voor de gasten. Zoals afgelopen zondag je eigen pizza bakken. Er komt nog een speurtocht aan en iedere vrijdag in juli en augustus bingo ook voor de kinderen. In de grote vakantie allerlei activiteiten voor de kinderen. Al met al 1 gezellige boel
Accommodatie Stacaravan
13-07-2023
Bosjes

Middenin de natuur

Activiteiten voor jong & oud

Talloze activiteiten in de omgeving

Goed verzorgd sanitair