wandelen

in het Emmelerbos; Camping Het Bosbad ligt er middenin! In dit bos is het heerlijk wandelen en fietsen. Tevens een mooie plek om bijvoorbeeld uw hond uit te laten.

Verschillende bossen in de buurt die zeker ook een kijkje (wandeling) waard zijn:

Het Kuinderbos ligt in het noordoosten van de gemeente. Hier ga je heen voor een perfect dagje uit, of een frisse neus. De wandelroutes, fietspades, natuur- en dagcamping, speelweiden, picnickplaatsen, kampvuurplaatsen en historiche ruïnes maken je dag compleet. Was dit nog niet genoeg? Er is ook een "natte neuzenpad" en hondenlosloopgebied, ATB-route én ruiter- en menroute. Voor de echte natuurliefhebbers: het bos strekt zich uit over de grens met de provincie Overijssel. Zo ben je al bijna in het Nationaal park Weerribben-Wieden. Hier bevind zich ook de Zandsculpturenroute.

Rijksmonument Waterloopbos is een historisch openlucht laboratorium. Hier hebben Nederlanders leren werken met water. Daarnaast hebben we onze wereldwijde bekendheid als waterland te danken aan al het onderzoek dat in dit bos heeft plaatsgevonden. Een bijzondere plek in de Noordoostpolder waar we trots op mogen zijn.

Ook Geocaches zijn volop aanwezig in de bossen maar ook in de directe omgeving van onze camping!


Wij staan voor u klaar!

Bij de receptie staan we 7 dagen per week voor u klaar. Vraag gerust om informatie, tips over wat te doen in de omgeving of kom een gezellig kletspraatje maken. Ook hebben wij uitleenboeken, ouderwets gezellige bordspellen en sjoelbakken die u kunt lenen. Buiten kunt u op het speelveld tafeltennissen, schommelen en spelen in de speeltuin. 

Kortom, er is altijd iets te doen op Camping Het Bosbad! 

Bosjes

Middenin de natuur

Activiteiten voor jong & oud

Talloze activiteiten in de omgeving

Goed verzorgd sanitair