Kampeerplekken

Een groene uitvalsbasis om de omgeving te verkennen, dat is hoe wij onze kampeerplekken omschrijven. Onze plekken zijn ruim en bieden in de meeste gevallen zelfs de mogelijkheid om naast de tent of caravan te parkeren. Bovendien zijn vrijwel alle kampeerplekken van elkaar gescheiden door een groene haag, waardoor u lekker veel privacy hebt! Ook vindt u op de camping een toegankelijk toiletgebouw (ook voor rolstoelgebruikers) dat van alle gemakken is voorzien. Denk hierbij aan douches, wastafels, afwasruimte, wasmachine en droger. Alle plekken hebben een 6 ampère stroomaansluiting en zijn in de buurt van watervoorziening.

Direct boeken

Wilt u een STACARaVAN, BLOKHUT OF CHALET huren en Wilt u uw bed opgemaakt hebben bij aankomst? Reserveer dan vooraf beddengoed.

Reserveer direct!

Wij staan voor u klaar!

Bij de receptie staan we 7 dagen per week voor u klaar. Vraag gerust om informatie, tips over wat te doen in de omgeving of kom een gezellig kletspraatje maken. Ook hebben wij uitleenboeken, ouderwets gezellige bordspellen en sjoelbakken die u kunt lenen. Buiten kunt u op het speelveld tafeltennissen, schommelen en spelen in de speeltuin. 

Kortom, er is altijd iets te doen op Camping Het Bosbad! 

Bosjes

Middenin de natuur

Activiteiten voor jong & oud

Talloze activiteiten in de omgeving

Goed verzorgd sanitair