Ontdek alle faciliteiten & activiteiten op de camping

Onze camping is geopend van 1 april tot 1 november, graag tot dan :)

Op Camping Het Bosbad staan we 7 dagen per week voor u klaar. Zo bent u elke dag welkom bij de receptie voor bijvoorbeeld informatie, folders of gewoon ouderwetse gezelligheid. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze uitleenboeken, bordspellen en sjoelbakken. Natuurlijk hebben we ook gedacht aan onze jonge gasten. In de speeltuin kunnen zij volop genieten van de draaimolen, schommels en iedereen mag gebruik maken van de tafeltennistafel.

Aan comfort geen gebrek op onze camping, want we zijn van alle faciliteiten voorzien. Op de camping vindt u ruime douchegelegenheden, toiletten en wastafels. Deze zijn ook goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken om de vuile was tijdens uw vakantie. Op de camping vindt u namelijk ook een wasmachine en droger waar u als gast gebruik van mag maken. Als laatste zijn alle plaatsen voorzien van een 6 ampère stroomaansluiting en is er altijd een waterpunt in de buurt.

Gedurende het weekend bieden we ook verse broodjes aan, geef uw bestelling voor 19.00 uur door en u kunt het de volgende ochtend ophalen.

Tarieven:

Kamperen (caravan/ tent/ camper) kan al vanaf € 19,50 per nacht (incl. 2 personen) een trekkerstentje (max 4 m2) incl. 1 persoon vanaf € 12,75 per nacht. Onze vaste accommodaties; Blokhut, Stacaravan en Chalet, zijn beschikbaar vanaf € 51,50 per nacht.

Overige tarieven:
Toeristenbelasting p.p.p.n. € 0,90
Elektra 6 amp. incl. milieuheffing € 3,95
Waarborg slagboomsleutel € 20,00
Douchen € 1,00
Wasmachine/ droger per was € 4,50
Wasmiddel € 0,75
Bezoek per persoon € 1,50
Reserveringskosten € 4,25
Wifi: 1 uur gratis, 1 dag € 1,50, 2 dagen 2,50, 3 dagen € 3,75, 1 week € 7,50 

Openingstijden Receptie:

Ma – za. 9.00 – 12.30 uur (zondag 10.00 – 12.30 uur), 13.30 – 17.00 uur, 18.00 – 20.00 uur

Openingstijden Bar:

Wij verwelkomen u graag weer in het nieuwe seizoen. Kijk voor actuele tijden bij de ingang van onze campingbar.

AccommodatiesKamperen
Fietsers icoontje
Bosjes

Wij staan voor u klaar!

Bij de receptie staan we 7 dagen per week voor u klaar. Vraag gerust om informatie, tips over wat te doen in de omgeving of kom een gezellig kletspraatje maken. Ook hebben wij uitleenboeken, ouderwets gezellige bordspellen en sjoelbakken die u kunt lenen. Buiten kunt u op het speelveld tafeltennissen, schommelen en spelen in de speeltuin. 

Kortom, er is altijd iets te doen op Camping Het Bosbad! 

Bosjes

Middenin de natuur

Activiteiten voor jong & oud

Talloze activiteiten in de omgeving

Goed verzorgd sanitair