Zoek en Boek

Tulpenfestival, van 21 april t/m 6 mei

Het Tulpenfestival in 2018 is van 21 april t/m 6 mei. In deze periode worden er naast de wandel-, fiets- en autoroutes langs de tulpenvelden vele activiteiten georganiseerd en zijn er diverse bedrijven te bezoeken. Vanaf het Tulpenbelevingsveld zijn er helikoptervluchten over het het tulpenschilderij. Ook is er een uitkijktoren vanaf waar het schilderij goed te bekijken en te fotograferen is. Kijk voor alle informatie op www.vvvnoordoostpolder.nl/nl/tulpen

Scandinavië Markt Schokland, 26 en 27 mei

Wie eenmaal in Scandinavië is geweest wil er meer van weten. Voor wie er nog nooit is geweest is het dé plek om te ontdekken.

Op 6 en 7 mei kan je genieten van alle mooie dingen die Scandinavië te bieden heeft op de Scandinavië Markt bij Museum Schokland. Alleen al de moeite waard voor de prachtige locatie, die op de Unesco Werelderfgoedlijst staat. Naast ruim 60 stands waar je alles op het gebied van Scandinavië kunt kopen, kan je genieten van live-muziek, uiteraard ook Scandinavisch, lekker eten of meedoen met één van de vele workshops.

De Scandinaviëmarkt is een gezellige dag uit voor het hele gezin!

Kijk voor meer info op: www.scandinaviemarkt.nl