Trekkershut/Blokhut

  • 11 m²
  • 4 personen
  • Sanitair gebouw
  • Klein keukenblok

Aan het speelveld staan twee leuke houten blokhutten die per nacht gereserveerd kunnen worden. Deze knusse hutten hebben een oppervlakte van 11m2 en zijn van alle gemakken voorzien. Ideaal voor de fietser of wandelaar die zo min mogelijk bagage mee wil nemen.

In de blokhut vindt u een klein keukenblok, een gezellige eettafel en twee stapelbedden. Indien gewenst kunt u hiervoor dekbedden met beddengoed vooraf reserveren, kussens zijn aanwezig. In de blokhut bevindt zich geen badkamer. Als gast van de blokhut maakt u gebruik van het sanitair gebouw. Aan de voorzijde van de blokhut kunt u plaatsnemen aan de picknicktafel voor bijvoorbeeld een hapje en een drankje.

Direct boeken

Wilt u een STACARaVAN, BLOKHUT OF CHALET huren en Wilt u uw bed opgemaakt hebben bij aankomst? Reserveer dan vooraf beddengoed.

Reserveer direct!

Wij staan voor u klaar!

Bij de receptie staan we 7 dagen per week voor u klaar. Vraag gerust om informatie, tips over wat te doen in de omgeving of kom een gezellig kletspraatje maken. Ook hebben wij uitleenboeken, ouderwets gezellige bordspellen en sjoelbakken die u kunt lenen. Buiten kunt u op het speelveld tafeltennissen, schommelen en spelen in de speeltuin. 

Kortom, er is altijd iets te doen op Camping Het Bosbad! 

Bosjes

Middenin de natuur

Activiteiten voor jong & oud

Talloze activiteiten in de omgeving

Goed verzorgd sanitair