Blokhut plus

  • 16 m²
  • 4 personen
  • Sanitair gebouw
  • Keukenapparatuur en servies aanwezig

Midden in de natuur tussen twee blokhutten in, staat de Blokhut Plus. Deze blokhut is 16m2 en daarmee ruimer dan de andere blokhutten. In deze hut vindt u een tweepersoonsbed (140 x 200) en een stapelbed (90 x 200) met de daar bijhorende kussens. Daarnaast is er een gezellige eethoek met plaats voor vier personen, waar vele spelletjes gespeeld kunnen worden. In de keuken vindt u een klein keukenblokje met koelkast, tweepitsgasstel, borden, bekers, bestek en pannen. In de blokhut bevindt zich geen badkamer. Als gast van de blokhut maakt u gebruik van het sanitair gebouw. Voor de blokhut is een ruim overdekt terras met een tuinset, waarop u gezellig kunt nagenieten van de dag. 

Wil u uw bed opgemaakt hebben bij aankomst? Reserveer dan vooraf beddengoed. 

Direct boeken

Wilt u een STACARaVAN, BLOKHUT OF CHALET huren en Wilt u uw bed opgemaakt hebben bij aankomst? Reserveer dan vooraf beddengoed.

Reserveer direct!

Wij staan voor u klaar!

Bij de receptie staan we 7 dagen per week voor u klaar. Vraag gerust om informatie, tips over wat te doen in de omgeving of kom een gezellig kletspraatje maken. Ook hebben wij uitleenboeken, ouderwets gezellige bordspellen en sjoelbakken die u kunt lenen. Buiten kunt u op het speelveld tafeltennissen, schommelen en spelen in de speeltuin. 

Kortom, er is altijd iets te doen op Camping Het Bosbad! 

Bosjes

Middenin de natuur

Activiteiten voor jong & oud

Talloze activiteiten in de omgeving

Goed verzorgd sanitair