Zoek en Boek

Welkom bij Camping Het Bosbad

75 jaar geleden is de Noordoostpolder drooggelegd. En sinds die tijd is er op deze grond 6 meter onder de zeespiegel een verrassend veelzijdige gebied ontstaan. Niets kaal, saai en winderig, maar veel bossen, eindeloze kleurrijke tulpenvelden en veel te zien, doen en beleven! Onbekend maakt onbemind. Wij nodigen u graag uit kennis te komen maken met onze regio. Dan komt het met dat beminnen ongetwijfeld goed! Wink

U kunt bij ons overnachten op een ruime kampeerplaats, op een camperplaats, een trekkersplaats, in een knusse blokhut of comfortabele stacaravan. In onze gezellige bar met terras kunt u napraten over de dag, een praatje maken met mede-kampeerders en genieten van een drankje en/of een snack. Het is ook de plaats waar regelmatig animatie-activiteiten, zoals klaverjasavonden, plaatsvinden.

Camping het Bosbad (80 plaatsen) ligt in het Emmelerbos, dus heerlijk groen, en toch op loopafstand van het levendige centrum van Emmeloord. De snelweg is om de hoek. We zijn open van 1 april tot 1 november en ontvangen u dan graag als onze gast. Kom genieten van de rust en het ongedwongen sfeertje op onze camping: u bent van harte welkom! 

Vriendelijke groet,

Henk en Zieta Reijmers